Jag var med i en skräckfilm!

Jag har väldigt sällan mardrömmar, men inatt hade jag en!
Bryr ni er inte så kan ni sluta läsa HÄR! :D

Allt började i en sal med min spanska-klass. Allt var ungefär som vanligt bortsett från att jag satt med fötterna på bänken med strumporna liggandes bredvid. En kille jag vanligtvis inte snackar med, eller har snackat med, började prata med mig och skrattade åt vad jag höll på med. Vi fortsatte snacka och plötsligt var lektionen över och jag befann mig på en brygga vid vattnet med min kompis Sofia.
Det var någon slags hinderbana över till andra sidan med nät och träplattor och liknande som man skulle klättra i/på. Vi gick till kanten på bryggan för att börja utmaningen tills jag upptäckte att Sofia stod i baddräkt medan jag fortfarande hade luvtröja och långbyxor på mig. Jag gick tillbaka till våra väskor för att byta om till badkläder, då jag råkade backa ett steg för långt och ramlade ner från bryggan och hamnade under vatten. Plötsligt var jag omringad av stora nät som satt fastspikade i bryggan. Jag slet och drog i näten men det gick inte att få loss. Snart skulle jag behöva komma upp till ytan för att få luft, men nätet var allt annat än på min sida. Äntligen fick jag loss en spik så jag kunde dra loss flera, men samtidigt som det, fästes ett till nät bakom nätet jag fick loss, och så fortsatte det. Nya nät dök upp hela tiden och jag kunde inte ta mig ut. 

*Vips*, så låg jag i min säng igen. Jag hörde hur dörren till mitt rum öppnades och ett tag trodde jag att jag hade vaknat. Mamma och pappa kom in och frågade varför min dator var på. Jag hade nämligen inte stängt av den igårkväll eftersom jag var mitt uppe i nånting när jag skulle gå och lägga mig och ville inte stänga ner det. Jag gick upp och drog till skolan, till spanska-lektionen. Killen jag pratade med tidigare stod där, men eftersom jag inte var säker på om han var med i min dröm eller om jag faktiskt hade pratat med honom på riktigt, så bara log jag mot honom och gick förbi. 

Plötsligt började det hända konstiga grejer och jag insåg att jag inte alls hade vaknat emellanåt, men att jag fortfarande sov och allt som hittills hade hänt var en dröm. Trots det gick det inte att vakna, så drömmen fortsatte.
Folk började agera konstigt och läskigt. Det såg ut som om de gick i sömnen efter att de fått det där märkliga anfallet där de rörde sig så otäckt. Vi började inse att nånting inte var som det skulle och jag och ett antal till sprang ut från klassrummet till hallen för att smita ifrån klasskamraterna som betedde sig så skrämmande. 

Det lugnade ner sig och allt verkade vara förbi. Tills vi upptäckte att en kille gick, med ögonen stängda, i någon konstig stil. Folk började småskratta och sa att han skulle ge sig. De trodde att detta var ett skämt. Någon tog tag i killen som ”gick i sömnen” vid axlarna då han plötsligt öppnade ögonen och en förskräckt blick dök upp i ansiktet på han som tog killen vid axlarna. Först skrattade han men sedan sprang han ängsligt iväg tillbaka in i klassrummet. Alla andra började bli uppskrämda men ingen rörde en fena. Efter ett tag sprang jag och några till tillbaka in i klassrummet där de flesta verkade normala. Tills en efter en plötsligt fick konstiga ryckningar och när man kollade dem i ögonen såg men hur ögonen blev ljusare och ljusare, tills de var ytterst ljusblåa, på gränsen till vita, med en liten svart pupill i mitten. Jag kollade på Hampus som stod bredvid mig och såg hur hans ögon också sakta förvandlades. Jag ville smita men han hann greppa tag i min arm och vägrade släppa. Han och de andra drabbade ville döda. Jag lyckades komma loss och sprang tillbaka ut i korridoren där folk fortfarande stod som förstenade. 

Förutom den läskiga killen som fortfarande släntrade runt bland dem i den mörka korridoren. När han passerade mig tog killen bredvid mig honom inte på allvar än, trots allt som hänt och fortfarande pågick, och skrek ”rumpaaa” och skrattade ett stelt skratt. I ett hastigt ryck vände han sig om, pekade bestämt mot ”min granne”, som nu började bli rädd, och stirrade honom rätt i ögonen med sina ljus-ljusblå ögon. Sedan vände han sig om och min granne fick tid till att smita iväg så fort han kunde. Den läskiga killen hörde detta och riktade istället sina lysande ögon åt mitt håll. Jag kände hur hjärtat slog snabbare och snabbare och så fort jag fick chansen vände jag mig om och smet mellan en hög tomma lådor i hörnet av korridoren. Jag hörde hur jag blev förföljd och jag slöt ögonen hårt och hoppades på att han inte skulle få tag i mig. Jag öppnade ögonen och såg att han greppade tag i en låda med verktyg och började gå mot mitt håll. Nästa sekund kollade jag uppåt och såg hur han flinade ner på mig med sin verktygslåda ovanför mitt huvud. OCH DÅ….

…Vaknade jag. Mitt i natten. Klockan var 4. Jag blev lite paranoid för jag visste inte om jag var vaken eller om jag drömde. Men upptäckte ganska snabbt att jag var vaken. Var tvungen att tänka på annat och vakna till lite innan jag somnade om och hamnade tillbaka bland lådorna under ett par läskigt ljusa ögon och hans verktygslåda. Det ville jag ju inte. Jag har hört att man själv inte kan dö i sina egna drömmar. Det kan när jag tänker efter stämma mycket väl!
Men här har ni iallafall en härlig historia som saknar sammanhang, men som jag seriöst skulle vilja utveckla och göra en skräckfilm av! Kul! :’D

Jag tror att en del av denna mardrömmen har att göra med Hopsin. Det är en rappare som har extremt ljusa linser så han ser läskig ut. Kollade på några av hans musikvideos igårkväll innan jag gick och la mig.. hm..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s