Random info om MIG!

För ett tag sedan gjorde jag en 40-saker jag hatar-lista! Det är sjukt roande, plus att jag själv brukar gilla att läsa sånna, så nu tänkte jag göra en lista med totalt onödig fakta som finns att veta om mig! :’3 Inte lika välgjord som den förra, men detta får funka ändå! 

1. Jag börjar alltid äta smörgåsen på vänster nederkant. Och nej, det betyder inte att det går att vända upponed på smörgåsen och börja äta längst ner till vänster alltså egentligen upp till höger, skärp er. 

2. Jag sköljer alltid håret med kallt vatten innan jag kliver ur duschen. Och tydligen duschar jag ganska kallt i allmänhet ändå. Vadå, 38-40 grader är la lagomt?

3. Jag är så extremt ointresserad av politik och liknande så det är nästan synd om omgivningen. Misstolka mig inte, tack och lov att ni människor som är insatta i politik finns. Herrejösses vilken samhälle vi skulle leva i annars. 

4. Det första jag gör när jag kommer hem från skolan är att starta datorn och dra på mig mjukisbrallor. Det är väldigt sällan det inte är så. Möjligtvis när det är enorm kris till toaletten.

5. Förr när jag tuggade tuggummi varje dag/varje timme hade jag alltid ett tuggummi på varje sida i munnen. Om jag bara hade ett delade jag på det och tog en halva på varje sida istället! 

6. En av mina specialiteter är att glömma bort saker. Läxor/provdatum, vilken fot som är höger och vänster, dricka upp mjölken, vart jag la mobilen/nycklar, sova, höra av mig till folk, hur man kryper, släcka lamporna, hur man viker ett pappersflygplan, stänga av kameran efter jag använt den osv osv osv.  

7. Förr sov jag alltid i ”fosterställning”, på sidan med knäna upp mot ansiktet och armarna under huvudet. Nu för tiden ligger jag på magen med armarna i kors under bröstkorgen och huvudet åt sidan! Ni anar inte hur mysigt det är! 

8. Något jag absolut hatar är att ta i bomull eller gnugga blöta kläder/tyger mot varandra. UUEÄH. Får rysningar bara av att tänka på det. 

9. När jag hittar en eller några bra låtar så lyssnar jag på dem hela tiden om och om igen, tills jag tröttnar och blir arg på mig själv för att jag spelade sönder denna otroligt bra låten. Det är inte okej.

10. När jag dricker eller äter pekar jag alltid med lillfingret utåt, som fint folk ni vet. Jag antar att det är så att folk ska tro att jag är en ordentlig flicka med bordshyfs, fast jag egentligen äter nåt i likhet med Pumba.

Måste avsluta listan och gå och lägga mig så att jag överlever morgondagen osv. Kanske fortsätter med nån sån här lista när jag känner för det eller när ni känner för det! Hejdå. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s