Värsta Eiffeltornet!

Applåder till mig. Jag fixade EN morgon att hoppa upp ur sängen och EN dag att inte somna på bussen! Imorse vaknade jag, var ganska pigg, men visste inte om jag skulle ta på mig mjukisbrallor eller jeans, så låg och funderade på det och somnade!!?!!. Så det fick bli mjukis, för det är mer praktiskt. Och härligare.

Så, hade en timme spanska, sen naturkunskap och bild. Efter lunchen fick vi fika(!!!!) och jag och David byggde vackra torn:
Vi byggde några finare också men de hann jag inte ta kort på :((((((

Sen drog vi till Ritz och kollade på 3ornas show, fast de repade bara egentligen, men vi hade iaf inget foto. Slutade tidigare igen så drog till musikskolan med David och Hampus och väntade där.
Seeen, på bussen hem så SOMNADE jag. é-é

Nu ska jag göra mig iordning så jag kan dra till pingisen. Är så sjukt otaggad. Min kropp är sjukt otaggad, till nånting överhuvudtaget! Har som sagt värsta killer-träningsvärken. Måste släpa mig upp och ner för trapporna så som man gör med isdubbar när man ramlat genom isen ni vet. Det är en plåga att gå vanligt nerför ;_; Går som en gammal tant. Huvudet och överkroppen före och benen eftersläntrande för de hinner inte med tempot.

Annonser

2 thoughts on “Värsta Eiffeltornet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s