Igår & Idag!

Igår var jag i stan hela dagen. Hade vanliga lektioner till 11.10, sen sista lektionen 14.25. Vär-de-löööst. Sen börjar inte dansen förrän 17.50, så YAAAY. Var helt förberedd på vad jag skulle göra under dessa timmar, tog med mig netbooken, ritblocket, tänkte jobba på naturkunskapen etc. Vet ni hur mycket av det jag gjorde? INGENTING.

Under rasten till min sista lektion satt jag i matsal och snackade med David och Leo i 2,5 timmar. Mattanterna var till o med tvungna att säga till oss att sätta dit disken, haha.. :’>
Efter min sista lektion gick vi upp till datasalen och ”jobbade”. Vilket mer innebar snacka. Leo åkte hem nån gång vid halv fem, så David och jag satt kvar, samt försökte skrämma lärarna som fortfarande var kvar genom att släcka lamporna de precis tänt. BADASSES.

Dansen drog igång (första gången för terminen), hade ASSKOJ och träffade danspolarna! Saknat dansen. Vi har bland annat påbörjat en koreografi där vi ”gör musiken själva”, alltså med egna ljud som klapp, stamp, knäppa med fingrarna osv. WIHO VAD ROLIGT :’D Idag har jag värsta träningsvärken efter styrketräningen också. Uujh.

Idag fick jag sovmorgon. Åkte inte till skolan, för skulle till sjukhuset i Karlstad på ett balanstest. (Eftersom jag hade problem med att det svartnade framför ögonen/svimmade, snurrade, och har huvudvärk hela tiden) Så de testade mina ögon och sprutade vatten i öronen på mig. INTE ROLIGT. För er som undrar varför i hela friden de gjorde det, så gör det att man blir yr och snurrig, så då skulle de se min reaktion med hjälp av en sån där kamera i en ”mask”/glasögon som täckte mina ögon (och gjorde så jag inte såg nånting.)
Detta var inte alls roligt kan jag tala om för er. Det är ganska hårt tryck på vattnet, det låter högt och det är obehagligt. Både kallt och varmt. Och det snurrade mer för varje gång. Sista gången trodde jag att jag skulle spy. (rolig info, anteckna det.) Det ska försvinna direkt när temperaturen i örat är som vanligt igen, vilket är ganska snabbt. Men jag blev galet åksjuk när vi åkte sen. Av varje rörelse jag gjorde ville jag bara vissla dit min enhörning och åka till regnbågeland. Fast gjorde aldrig det, för vi skulle till Subway och käka. Kan inte bara lämna då ju. Så käkade mums-mat, var hos brorsan en stund, pappa handlade, jag sov i bilen och bröt nacken av hur obekvämt jag låg, vi åkte förbi vårt nya hus, jag sov i bilen, kom hem, käkade pizza, kollade tv, och nu sitter här. DET NI. Mycket information i en o samma mening.

Annonser

2 thoughts on “Igår & Idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s