Boxning och pizza

Ganska chill skoldag idag. Till skillnad från hur den skulle ha varit. Första lektion: engelska. Vi ska redovisa något i grupper inför klassen nån gång framöver, så vi skulle jobba själva idag. På idrotten hade vi bad, men jag hade inte blivit informerad om det eftersom jag var sjuk förra veckan. Så jag, och Leo, David, Rebecka och Christian skulle ner på gymmet och gymma istället. Det visade sig att det redan var massa folk där, så vi smet in i boxningssalen. Så här skoj hade vi:
 Här ser ni Leo utföra en vacker boxningsspark på mig.

 Som ni ser så är vi väldigt väl skyddade. Dessa grejerna runt magen var dock kanske inte designade för oss. Skulle få plats en till person emellan min.
Dessutom, la jag märke till att Leo och David liknar boxarna på tavlan i bakgrunden en aning på denna bilden. Märker knappt någon skillnad. 

Leo springer som en rasen tjur emot mig. Kolla hans blick bara…..

Så roligt hade vi. efter det hade vi lunch. Leo, Hampus, Linda och jag drog till pizzerian och köpte pizza/ostbröd. Och diskuterade massor, eftersom vi hade lång lunch tack vare att naturkunskapsläraren var sjuk. 

Så lektionen efter lunchen var svenska, och där hade vi eget arbete. Efter det hade vi bara en bildlektion kvar, och då var lärarn sjuk så vi jobbade själva. Ganska slappt, ja. Hoppas på en liknande dag imorgon. Och alla andra skoldagar som är kvar innan jag går ur trean.

1 thought on “Boxning och pizza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s