Sammanfattning av Stockholmsresan!

Leo hämtade mig 05.15, alltså kom vi ner till stan ungefär tjugo minut för tidigt. Klockan var 05.30, Hampus kom precis dit, och vi bestämde oss för att ringa David och säga godmorgon, eftersom han inte skulle med. WE ARE EVIL FRIENDS, YES WE ARE.  Sen hoppade vi på bussen, och somnade ganska direkt.

Vi stannade i Arboga vid 08.30 och käkade lite, åkte sedan vidare till Stockholm och anlände vid Drottningholm vid 11.45. Där gick vi runt och kollade lite, tills vi skulle guidas runt i Drottningholmsteatern.
När vi var klara där fortsatte bussen till Gamla stan, där vi också guidades runt.

Efter det drog vi till vandrarhemmet på Skeppsholmen, Chapman, och checkade in, och där fick vi även nån timme på oss att käka och göra i ordning rummen och så vidare. 17.00 skulle vi befinna oss vid Operan, redo för en rundvisning. Det kan ha varit något av det vackraste jag har sett. Jösses. Detta gjorde mig väldigt taggad på att få se föreställningen på  kvällen, trots att jag inte är så mycket för opera. Även det var väldigt fascinerande att se.

Operan slutade runt 22.00, och då drog jag och några fler till 7eleven för att köpa mat. Runt 23.00 kom vi tillbaka till båten, men Hampus och jag gick runt en sväng runtom vid båten, så jag kunde fotografera lite. Sen gick vi in och snackade en stund. Runt 01.00 bestämde vi oss för att försöka få lite sömn. Jag delade rum med Leo, Hampus och Christian.
Jag sa till dem att jag satte min klocka vid 8.20, eftersom vi skulle vara ute ur rummen 9.00. Leo vaknade dock tidigare och väckte mig. *Tände lampan* ”UPP O HOPPA, NU ÄR KLOCKAN ÅTTA!”. Min reaktion var tydligen såhär: ”Käften, det är tjugo minuter kvar.” Haha. Trevligt.

Så då gick vi och käkade frukost, och sen hade vi drygt fyra timmar fritid. Vi bestämde oss för att bara gå runt i Stockholm och kolla lite här och där!
15.00 skulle vi vara vid Moderna muséet, där vi guidades runt, och direkt efter det tog vi bussen tillbaka till Arvika! Vi var hemma ganska exakt 22.00!

Så såg resan ut ”sammanfattat”. Jag tog en jäklans massa bilder, som jag tänker lägga upp en hel del av. Dock inte alla på en gång, utan kategoriserat efter plats och så, i flera inlägg. Kommer möjligtvis skriva lite mer utförligt då också! Har i alla fall haft en superresa!


Jag vid Drottningholms slott. 

2 thoughts on “Sammanfattning av Stockholmsresan!

  1. Vi var också på klassresa till stockholm i år. Typ i mitten av april, och gissa vad? Vi bodde också på chapman!
    Bodde ni på båten eller i huset? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s