Skolavslutning och komedi

Som ni förhoppningsvis redan är medvetna om själva så är det sommarlov nu. För er som inte visste det än: DET ÄR SOMMARLOV NU. I alla fall för mig. Antar att ni också har det om ni inte redan hade det.

Hade avslutningen idag. Min klass käkade frukost på skolan idag från åtta till nio. Alla skulle ta med sig något, så jag sa att jag kunde ta med en ost. Innan åtta gick jag in till toaletten och fixade till håret och la ner osten, i en ”Glitter”-påse, på papperhanduksegrejen. Sofia gick med mig in och vi snackade om vad komiskt det vore om jag glömde osten där och hur folk skulle reagera ifall de hittade den. KLART SOM FAÄN att jag glömde osten där. Kom på det ganska snabbt så sprang tillbaka i hopp om att ingen skulle ha tagit min dyrbara mejeriprodukt. Tydligen hade min kompis Maja och en kompis till henne redan hittat den. Haha, så typiskt. Var tvungen att förklara varför jag hade med mig en ost till skolan.

Klockan nio började själva avslutningen i kyrkan. Som ALLTID på sådana tillfällen i kyrkan så fick jag ett skrattanfall mitt under alltet. Som tur var spelas musiken så högt att jag inte överröstade allting iaf. Började skratta för att jag kom att tänka på en stand-up när orgeln började spela, samt att det spelades falskt och Leo påpekade det.

Det var denna stand-up, runt 3.14, som jag började tänka på. Allt det han säger om kyrkan. Fast kolla hela videon! Den är grym!


Så, efter avslutningen hängde Leo, Hampus och jag runt lite på skolan tills Hampus skulle göra ett sista prov, så jag och Leo drog till musikskolan. Där det var en del folk som vi snackade med och så. Några Magic-matcher drog igång, och jag bjöds in på att spela en match. HAHA. Jag hatar det. Jag har alltid klagat på Leo för att han pratar om det hela tiden och nu minsann kan jag säga från mina erfarenheter att det suger. Det var första gången jag spelade, så egentligen var det jag som höll i korten medan Herman och Hampus sa vad jag skulle göra. Jag fattar fortfarande inte ett skit.

Bestämde mig för att stanna i stan till 15.30, då min andra buss gick, och tog den direkt till jobbet. Började nämligen 16.00. Kom typ 1 minut för sent för att bussen var segare än vanligt. Inte bra det. Fy, Marlou. Sen fick jag gå hem i regnet, how about that, huh?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s