Soluppgång i Javea

Det har slagit mig att jag har tagit få bilder under denna semestern. Troligtvis för att jag redan har fotograferat allt som finns att se häromkring de andra gångerna jag har varit här. Det är dels anledningen till varför jag inte uppdaterar. Och dels för att jag, faktiskt, har bättre för mig än att sitta vid datorn.

Så får la dra några händelser för er.
Häromdagen gick jag runt på strandboulevarden på kvällen, satte mig på en bänk, lyssnade på musik och kollade på en snubbe som åkte skateboard. Ett ögonblick senare sköts brädan under fötterna på mig och killen sa till mig att åka. Jag som såklart inte var redo för att ligga i en sjukhussäng tackade nej men han gav sig inte. Vi pratade lite mer, och eftersom han i stort sett bara kunde spanska så fick jag öva lite på språket också. Han fick mig till och med att hoppa på skateboarden en sväng så småningom. Applåder till honom, och hurra för mig som har fått en till kompis.

För några dagar sedan kom min kusin och hennes man hit! Så nu är det fullt i vårt mysiga lilla hus, som ändå inte är så litet. Det är kul att de kom hit, men det innebär även att vi påbörjade sista veckan här, och nu är det bara några dagar kvar, vilket är mindre skoj. Då åker vi till Holland i ett par dagar, och sen åker vi tillbaka till Sverige.

Idag åkte vi till Cabo de San Antonio igen för att kolla på soluppgången. Vi gick upp vid fem och var där runt kvart i sex eller nåt. Herrejisses vad kyligt det var där uppe. Dessutom hade vi lite otur då det inte riktigt blev så fint som vi hade hoppats på då det var ganska molnigt. Men när vi började ge upp hoppet dök solen upp och det såg ändå ganska vackert ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s