Surprise surprise.

Idag var en bra dag. För det första så är tisdagar i skolan relativt slappa, då vi har en timme svenska och typ fem timmar bild. På bilden jobbar vi fortfarande på en miniutställning. Jag och Leo gör en stor marionett som ska föreställa en varulv. Leo fick för sig att krypa under kappan som vi testade på den idag, och gick runt sådär. Måste medge att den skrämde mig lite när den stod bredvid mig och kollade ned på mig med sin enorma längd. 

Den är långt ifrån klar, men vi har kommit en bit på väg. För tillfället ser den ut som en blandning av en varg och en gris, men det löser sig! 

För det andra så fyllde David 20 år igår så vi (Leo, Hampus och jag) bestämde oss för att gå dit och överraska honom. Det passade inte så bra igår så vi gjorde det idag istället. Köpte ballonger, sån där kameleonttung-tuta-grejmoj, en muffin och 24 ljus, partyhattar som egentligen var kräfthattar (det var slut på partyhattar…), en vacker krona till födelsedagsbarnet, en magisk rosa-fluffig stjärnstav och ett bedårande goselejon. Med allt det där gick vi hem till honom och knackade på, hälsade grattis, lät han blåsa ut ljus och öppna paket, och satte oss vid gamecuben och spelade Mario Smash Bros och Mario Cart resten av tiden. Fantastiskt.


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s