Rödluvan och vargen!

Under hela denna veckan har klassen befunnit sig på Ritz och fixat utställning, och musikarna repat och haft show. Så det har varit en jäkligt slapp vecka. Äntligen är vargen/varulven som Leo och jag har jobbat på klar! Tror det tog oss mellan 20-30 timmar att göra klart den. Grunden är gjord av hönsnät som vi böjde i rätt former. Ovanpå ligger ett par lager av papier maché, och yttersta lagret som ni ser är en sönderklippt pälsjacka som vi har sprejat lite svartsotig. Man kan röra både munnen, armarna och även fingrarna. Klorna, tänderna och nosen är gjorda av någon slags cellplast som vi har karvat och ögonen har vi gjort av glas. Hatten består av en väldigt ståtlig yoghurt-bruk täckt med papier maché. Allt har vi gjort själva alltså! (bortsett från jackan) Det var ett jäkla jobb, men vi har haft roligt och det blev en succé! :)

Vi passade på att utnyttja vårt jobbande till en halloween-tävling i skolan. Man skulle helt enkelt klä ut sig och bli fotograferad. SÅ, Leo fick vara en väldigt gullig rödluvan och jag var vargen. :’) Vi gick genom stan med detta, från Ritz till skolan. Folks reaktioner var väldigt roande, haha. Här har ni några bilder på vargen och rödluvan, och ett självporträtt jag målade i akrylfärg som också var med på utställningen!

 

Leo blev attackerad av en riddare, Lasse, som var väldigt stolt över sitt svärd.   
Om ni förresten bryr er om att se vargens uppkomst, så har jag ett par Vines på min Vine, där den är med! Leta upp Marlou Jaspers så kommer ni garanterat hitta mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s