Om mig

Mitt namn är Marlou. År 1995 föddes jag i det tätbefolkade Nederländerna men flyttade till Sverige år 2005. På något vis hittade vi skogarna i Arvikaområdet så nu bor jag och min familj i ett gult mysigt hus mellan träden.

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och godhjärtad person som för det mesta lever i nuet. Alltid sugen på äventyr, även om det för tillfället inte händer så mycket spännande i mitt liv då jag går i skolan. Jag älskar katter, humor, resor, knasiga människor, kreativitet, aktivitet, mössor, språk, naturens vyer, serier och bacon.

På fritiden roar jag mig med att rita och fotografera (NikonD3000) en hel del. Jag går dessutom mitt tredje år på gymnasiet på en estetisk linje som är inriktat på bild och foto.
Jag håller även på med streetdance, rullar på min skateboard då och då, och drar iväg till gymmet med jämna mellanrum.
Annars är musik ett av mina största intressen, och då gäller det mest att helt enkelt lyssna på det i mina hörlurar, men det händer regelbundet att jag spelar en snutt på pianot också.

I min blogg kan du alltså läsa en hel del om mig och min vardag. Bilderna jag laddar upp är mina egna, både teckningar och fotografier. Jag skulle uppskatta det starkt om ni inte kopierar mina bilder utan tillåtelse. Med andra ord: det är icke tillåtet.

För övrigt går det att hitta mig på massa olika sociala nätverk!
* Facebook: Marlou Jaspers
* DeviantArt: MarlouJ
* Dayviews: Marlou Jaspers
* Vine: Marlou Jaspers
* Kik: M4RL0U

1 thought on “Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s